D-kullen
D- kullen föddes natten mellan 30/6-1/7 2012. Allt gick jättebra.Det blev 5 tikar.  Föräldrar till denna kullen är våran egen Zara och Red Spice don Tevez. Kullen är född på sommaren och valparna kunde tillbringa många stunder utomhus.

Läs mer om Daffy
Läs mer om Dinah
Läs mer om Diva
Läs mer om Dizzy
Läs mer om Dusty

E-kullen
E-kullen föddes tidig morgon den 8/11 2013. Vi trodde att Zara valpat färdigt fram på förmiddagen. Hon hade fått 4 st tikvalpar. 3 timmar efter att  sista valpen kommit så kom nr 5 en kille. Vi blev så överraskade när vi tittade i valplådan och där var helt plötsligt fem valpar. Alla mådde bra. Kullen är född på vintern så det gjorde att de endast kunde vara ute av o till från att de var 5 veckor. Föräldrar till denna kullen är också Zara och Red Spice don Tevez. 

Läs mer om Edison
Läs mer om Embla
Läs mer om Engla
Läs mer om Essie
Läs mer om Evita

F-kullen
F-kullen föddes den 16 februari. En jobbig förlossning för Saga där en valp dog efter födelse. Föräldrar till denna kull är våran Saga och den Belgiska och Holländska Champion Van de Pillendijk Jambon. En mycket stilig och trevlig hanhund. 

Läs mer om Flinga 
Läs mer om Freja 
Läs mer om Frost 

G-kullen
G-kullen föddes den 27/11 med akut kejsarsnitt . Mamma är våran egen Ernatorpets Dusty af Tevez och pappa är  N UCH NORDJV-14 NORDW-18, HWT, AD IHT1 Izgara'sFrost. Vi är så stolta,glad och förväntansfulla över denna kombination. Frost är en helt supersocial och arbetsvillig hane. Maffig att titta på. Ett bra komplement till våran tik. 

Läs mer om Gooza
Läs mer om Gibson
Läs mer om Gizmo
Läs mer om Grimm 

H-kullen
H-kullen föddes den 23/4-20 . Mamma är våran Fania all-Stars but Beatiful "Leya och pappa är  Mister T de la Belgerie. Vi är så stolta,glad och förväntansfulla över denna kombination. Mister T har en fantastisk röd färg och är en helt supersocial och arbetsvillig hane. Ett bra komplement till våran tik.  Vi hoppas på röda och fina valpar

Läs mer om Hallie
Läs mer om Happy
Läs mer om Hera
Läs mer om Hilja
Läs mer om Honey
Läs mer om Hope
Läs mer om Humlan

I-kullen
H-kullen föddes den 29/1-20 . Mamma är våran Fania all-Stars but Beatiful "Leya och pappa är  ZVOP Imbriani's Apollon. Vi är så stolta,glad och förväntansfulla över denna kombination. Apollon är en stilig hane och en helt supersocial och arbetsvillig hane. Ett bra komplement till våran tik.  Vi hoppas på röda och fina valpar

Läs mer om Ice  
Läs mer om Inca
Läs mer om Indy
Läs mer om Inez
Läs mer om Iris
Läs mer om Ina
Läs mer om Iza

J-kullen
Våran J-kull föddes den 16 juli -22. Leya började öppningsskedet vid 20 tiden på kvällen  och vi ringde då våran vän Lisbeth som skulle hjälpa oss under förlossningen.  Hon kom vid 22.30 tiden och då hade inte mycket hänt.  Leya vankade av o an mellan valplådan och vårat sovrum. Vid 01.30 låg Leya i biabädden i vårat sovrum och hon tvättade något som låg där. Och visst, det hade kommit en valp och hon hade knappt krystat. Snabbt in till valplådan så hon fick föda resterande valpar där.  Förlossningen gick bra för Leya  men tyvärr förlorade vi en tikvalp. Hon fick 3 tikar o 3 hanar. Pappa till kullen är Izagaras Frost. Tyvärr avled en tikvalp efter 1vecka . Så 2 tikar o 3 hanar blev det till slut.

Läs mer om Jabo
Läs mer om Jax
Läs mer om Julius
Läs mer om Jördis
Läs mer om Jade
 

K-kullen
Våran K-kull föddes den 13 april 2023. Leya började bädda och gnälla vid 18 tiden på kvällen  och vi ringde då våran vän Lisbeth som skulle hjälpa oss under förlossningen.  Hon kom vid 19 tiden och helt plötsligt blev allt lugnt. Leya la sig under matbordet och sov o ibland ändrade hon läge och flåsade lite. Vi 22 tiden åkte Lisbeth hem då vi trodde det skulle dröja innan valparna föddes. Vid 23 tiden började hon helt plötsligt krysta. 30 min senare var första valpen född. En stor hane på 425 gr.  Förlossningen gick sedan mycket bra för Leya  och alla valparna var jämnstora över 400 gram . Det blev 3 tikar och 2 hanar  Pappa till kullen är Lithium v Moned.

Läs mer om Kiwi 
Läs mer om Klura
Läs mer om Kiara
Läs mer om Kåre
Läs mer om Kenzo

Vi är en liten kennel med uppfödning av Tervueren i hemmiljö. Läs mer om att köpa valp från oss – klicka här