om ernatorpets kennel

Vi har liten uppfödning av Tervueren i hemmiljö. Vi bor på landet i Berg Ernatorp som ligger mellan Växjö och Lammhult. Vår familj består av oss två och  5 vuxna barn . Vi har just nu 4 stycken egna Tervuerentikar i olika åldrar, varav en är ute på foder, och vi har även 4 katter.

Våra hundar i vardagen
Våra hundar bor inne hos oss men på dagarna när vi jobbar har de en hundgård och ett hundhus att gå in i.  Våran tomt är på 3000 kvm och är inhängnad. Skog och åkrar är våran närmaste  granne och där tillbringar vi en del tid. Vi åker även in till Växjö för att socialisera våra hundar med stadsmiljö. Åka buss , rulltrappa, hiss ,gå på marknad osv. Vi lever med och för våra hundar. Det vi gör försöker vi också göra med våra hundar. Cykla, bada, gå på restaurang ,åka bil , semester osv.

Utställning/Tävling
Vi åker runt på en del utställningar men är inte fanatiska i detta. Visst är det roligt när det går bra men vi älskar våra hundar även om de inte är utställningschampions .Vi själva har inte tävlat med någon av våra hundar men vi har valpar/ valpköpare som aktivt tävlar med sina hundar. De har nått utmärkta resultat.

Livet med Belgisk vallhund
Vi älskar våra hundar och en gång Belgisk vallhund alltid belgisk vallhund. De har ett finurligt sätt att hitta vägen till ditt hjärta. När du väl fått en belgares förtroende  är den dig alltid trogen. 

Varmt välkomna till oss!
Rose-Marie & Gunnar Järgren

Kontakta oss

Adress

Ernatorpets Kennel
Rose-Marie & Gunnar Järgren
Berg Björktuna
363 94 Lammhult

Hitta hit

Ring oss

Det går naturligtvis bra att ringa till oss! Om vi inte svarar när du ringer, lämna gärna ett meddelande så ringer vi upp så snart vi kan!
 

Rose-Marie Järgren: 0730-91 21 85
Gunnar Järgren: 0707-57 04 39