D-kullen
D- kullen föddes natten mellan 30/6-1/7 2012. Allt gick jättebra.Det blev 5 tikar.  Föräldrar till denna kullen är våran egen Zara och Red Spice don Tevez. Kullen är född på sommaren och valparna kunde tillbringa många stunder utomhus.

Läs mer om Daffy
Läs mer om Dinah
Läs mer om Diva
Läs mer om Dizzy
Läs mer om Dusty

E-kullen
E-kullen föddes tidig morgon den 8/11 2013. Vi trodde att Zara valpat färdigt fram på förmiddagen. Hon hade fått 4 st tikvalpar. 3 timmar efter att  sista valpen kommit så kom nr 5 en kille. Vi blev så överraskade när vi tittade i valplådan och där var helt plötsligt fem valpar. Alla mådde bra. Kullen är född på vintern så det gjorde att de endast kunde vara ute av o till från att de var 5 veckor. Föräldrar till denna kullen är också Zara och Red Spice don Tevez. 

Läs mer om Edison
Läs mer om Embla
Läs mer om Engla
Läs mer om Essie
Läs mer om Evita

F-kullen
F-kullen föddes den 16 februari. En jobbig förlossning för Saga där en valp dog efter födelse. Föräldrar till denna kull är våran Saga och den Belgiska och Holländska Champion Van de Pillendijk Jambon. En mycket stilig och trevlig hanhund. 

Läs mer om Flinga 
Läs mer om Freja 
Läs mer om Frost 

G-kullen
G-kullen föddes den 27/11 med akut kejsarsnitt . Mamma är våran egen Ernatorpets Dusty af Tevez och pappa är  N UCH NORDJV-14 NORDW-18, HWT, AD IHT1 Izgara'sFrost. Vi är så stolta,glad och förväntansfulla över denna kombination. Frost är en helt supersocial och arbetsvillig hane. Maffig att titta på. Ett bra komplement till våran tik. 

Läs mer om Gooza
Läs mer om Gibson
Läs mer om Gizmo
Läs mer om Grimm 

H-kullen
H-kullen föddes den 23/4-20 . Mamma är våran Fania all-Stars but Beatiful "Leya och pappa är  Mister T de la Belgerie. Vi är så stolta,glad och förväntansfulla över denna kombination. Mister T har en fantastisk röd färg och är en helt supersocial och arbetsvillig hane. Ett bra komplement till våran tik.  Vi hoppas på röda och fina valpar

Läs mer om Hallie
Läs mer om Happy
Läs mer om Hera
Läs mer om Hilja
Läs mer om Honey
Läs mer om Hope
Läs mer om Humlan

I-kullen
H-kullen föddes den 29/1-20 . Mamma är våran Fania all-Stars but Beatiful "Leya och pappa är  ZVOP Imbriani's Apollon. Vi är så stolta,glad och förväntansfulla över denna kombination. Apollon är en stilig hane och en helt supersocial och arbetsvillig hane. Ett bra komplement till våran tik.  Vi hoppas på röda och fina valpar

Läs mer om Ice  
Läs mer om Inca
Läs mer om Indy
Läs mer om Inez
Läs mer om Iris
Läs mer om Ina
Läs mer om Iza

Vi är en liten kennel med uppfödning av Tervueren i hemmiljö. Läs mer om att köpa valp från oss – klicka här