Att köpa valp från oss på ernatorpets kennel

 Alla våra valpar föds upp i hemmet tillsammans med oss, våra ungdomar,katter och våra övriga hundar. I vår avel så prioriterar vi en god mentalitet, bra arbetslust och en sund exteriör. Vi lägger stor vikt vid att ge de små valparna en så bra start i livet som möjligt genom att de miljötränas och socialiseras. Vi förbehåller oss fri prövningsrätt då det är av största vikt att de valpar vi säljer hamnar hos rätt familj. 

När valparna är 4 veckor så är ni välkomna att komma och hälsa på er blivande familjemedlem men ni kommer mest sannolikt inte då veta vilken utav valparna det blir. Du/ni lägger också en handpenning för er valp som är en säkerhet både för oss men främst för er, ni vet nu att du/ni är garanterad en valp. Handpenningen betalas endast tillbaka om det skulle visa sig vara något fel på valpen vid veterinärbesiktningen.

Vid 8 veckor är valpen redo att få åka till sitt nya hem. Vi fyller tillsammans i köpeavtalet och går igenom andra viktiga saker och sedan önskar vi er alla Lycka till med er nya familjemedlem. Självklart så finns vi alltid för våra valpköpare om det dyker upp frågor, funderingar eller om man bara vill prata hund.


När du får hämta din valp är den:
Avmaskad
Id-märkt med Chip
Vaccinerad
Dolda fel försäkrad i Folksam
Registrerad i SKK
Du får även ett litet valp paket.
Detta önskar vi oss av er hundköpare:
Att du röntgar hundens höfter och armbågar .
Att du MH testar hunden vid 18-24 månaders ålder,
Att du håller kontakten antingen via mail eller telefon då vi är väldigt måna om att kunna följa våra valpar i livet.

Det ni valpköpare kan fövänta er utav oss som uppfödare:
Stöttning och support gällande er hund så länge Ni vill.

Anordnar valpträffar och kennelträffar där ni får träffa andra som köpt hund av oss.

Är ni intresserade av att köpa en valp av oss eller bara vill fråga något kontaka oss gärna.